black ghd ghd rare chi nano flat iron ghd black chi hair straightener ghd straighteners chi pink flat inron chi ceramic flat iron ghd balck mk4 chi nano
Laboratoriumtechniek - 314 Artikel(en)
Laboratoriumtechniek Login Keuzedelen: mijn voorkeur is:
Wiskunde
Wis/natuurkunde
Ondernemerschap
Duits
Polymeerchemie

Toon lijst

Powered by IntraJava

Docent VMBO
 

 

De Laboratoriumscholen in Nederland willen graag met deze rubriek uw leerlingen ondersteunen bij het uitvoeren van het sectorwerkstuk. Niet alleen stellen zij hun laboratorium beschikbaar voor de VMBO leerlingen die onder begeleiding een proef willen doen waarmee ze bijvoorbeeld een deelvraag van het sectorwerkstuk kunnen beantwoorden. Ook zal een panel van experts (zowel MLO deelnemers als docenten) de vragen van uw leerlingen zo goed mogelijk beantwoorden. Zelfs voor een interview of enquête zijn ze bij de laboratoriumscholen welkom. Kortom, wij werken graag met u en uw leerlingen samen.

 

Binnen een aansluitingsproject VMBO – Laboratoriumonderwijs van de SLO is lesmateriaal ontwikkeld dat u gratis kunt downloaden op deze site. Het gaat om een oefenparcours voor het sectorwerkstuk als vingeroefening. Deze activiteit kunt u met, maar ook zonder medewerking van de Laboratoriumschool bij u in de buurt, inzetten op het moment dat de VMBO leerling geïnformeerd wordt over het hoe en waarom van het sectorwerkstuk, maar nog niet eraan begonnen is. Zij leren het achterliggende, vakoverstijgende idee achter het sectorwerkstuk kennen en kunnen oefenen met het proces, waarbij het verbreden van het denkkader van de leerling voorop staat. Het lesmateriaal is kant en klaar en kan zo ingezet worden. Wilt u het bekijken, klik dan hier.

 

Aangemaakt: 26-10-2003, Laatste bewerking: 22-4-2004