black ghd ghd rare chi nano flat iron ghd black chi hair straightener ghd straighteners chi pink flat inron chi ceramic flat iron ghd balck mk4 chi nano
Laboratoriumtechniek - 314 Artikel(en)
Laboratoriumtechniek Login Keuzedelen: mijn voorkeur is:
Wiskunde
Wis/natuurkunde
Ondernemerschap
Duits
Polymeerchemie

Toon lijst

Powered by IntraJava

VMBO Teijin Techniekprijs 2006
 

 

De Teijin Twaron Techniek prijs 2006 voor het beste sectorwerkstuk Techniek is gewonnen door:  Deniz Senol, Stefan Rep en Niels de Rijk  (Carmel College)

 

De titel van het sectorwerkstuk is:

Electriciteit: toen en nu en geeft een helder overzicht van de toepassing van electriciteit door de jaren heen, aldus de jury. De prijs werd overhandigd door de heer Edward Groen, manager bij Teijin Twaron te Emmen. Hij gaf het beduusde trio een cheque ter waarde van 500 Euro. De school, het Carmel College ontving de wisselbeker. Namens de jury van harte geluk gewenst.

 

De uitreiking vond plaats tijdens de Techniek Plaza welke voor het eerst gehouden werd op het Drenthe College te Emmen. Teijin Twaron heeft in samenwerking met de afdeling Laboratoriumtechniek de prijs ingesteld ter stimulering van Techniek als onderwerp voor het VMBO sectorwerkstuk. Inzenders konden onderwerpen uit techniek, scheikunde, natuurkunde of biologie inzenden.

 

Techniek Plaza is een evenement dat als een markt georganiseerd is. In de ochtend konden eerste en tweede jaars van alle techniekrichtingen een kijkje nemen op de markt waar bedrijven en eigen stageaires hun werk ten toon stelden. 's Middags konden VMBO-ers een kijkje nemen en enkele workshops bezoeken. De bezoekers konden kenbaar maken welke stand het beste was. Deze publieksprijs werd behaald door een gezamenlijke stand van stagiaires van Teijin waar electrotechniek ICT alsmede laboratoriumtechniek samen hun bedrijf presenteerden.

 

 

 

 

 

 

bijlage

 

Emmen  24 maart  2006

  

Geachte collega,

 

Op initiatief van Teijin Twaron en afdeling Labtechniek van het Drenthe College

zijn wij verheugd u en uw leerlingen te kunnen uitnodigen mee te doen aan de eerste VMBO wedstrijd.

 

De Teijin Twaron Techniek prijs is een prijs voor het beste sectorwerkstuk techniek binnen het VMBO.  Via de projectsite www.vmbolab.nl kunt u zich als school aanmelden.

 

Opgave is gratis en is mogelijk via de projectsite www.vmbolab.nl .   

Vriendelijk verzoeken wij u deze informatie onder de aandacht te brengen van uw leerlingen die een sectorwerkstuk binnen de Techniek hebben gemaakt. Voor verdere informatie of vragen kunt u ons via info@vmbolab.nl bereiken.

Het reglement staat hieronder vermeld.

 

Met vriendelijke groet, 

De iniatiefnemers:

Teijin Twaron Emmen (Allie Zym, Saskia Gudden)

Labtechniek Drenthe College Emmen (Ika Hotsma, Ruud van Iterson)

 

Correspondentieadres

J.M. den Uylstraat 308

9728 RK Groningen

e-mail : info@vmbolab.nl

  

Bijlage:

  

Reglement: Teijin Twaron Techniek prijs 2006:

  

  1. Deelnemers zijn als leerling op een school voor VMBO TL in Nederland.
  2. Zij maken een sectorwerkstuk over een onderwerp binnen NASK, techniek, wiskunde, scheikunde, natuurkunde, biologie of ander technisch onderwerp.
  3. Het digitaal aangeleverde werkstuk wordt vergezeld van een presentatie gegeven met behulp van verslag, PowerPoint, video, website of andere informatiedrager.
  4. Deelnemers maken uiterlijk 10 april 2006 kenbaar mee te willen dingen naar de Teijin Techniek-prijs.
  5. Een deskundige jury beoordeelt de inzendingen op zowel inhoud, originaliteit als presentatie.
  6. Genomineerde deelnemers worden voor de uitreiking op 25 april 2006 uitgenodigd op de lokatie van Laboratoriumtechiek aan de van Schaikweg 98 te Emmen.tijdens de Techniek Plaza .
  7. Inzendingen worden gedurende tenminste een jaar op de website www.vmbolab.nl gepubliceerd.
  8. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Doe mee met de   Teijin Techniek prijs 2006

 

Kijk op www.vmbolab.nl

Aangemaakt: 24-1-2005, Laatste bewerking: 25-4-2006