black ghd ghd rare chi nano flat iron ghd black chi hair straightener ghd straighteners chi pink flat inron chi ceramic flat iron ghd balck mk4 chi nano
Laboratoriumtechniek - 314 Artikel(en)
Laboratoriumtechniek Login Keuzedelen: mijn voorkeur is:
Wiskunde
Wis/natuurkunde
Ondernemerschap
Duits
Polymeerchemie

Toon lijst

Powered by IntraJava

Afgestudeerd en dan?
 

 

Emmen:  Een bijdrage van Laura, afgestudeerd vakfunctionaris

Ik liep stage voor mijn opleiding op het laboratorium van een bedrijf.
Op een gegeven moment hoorde ik dat er een beetje personeelstekort was, doordat er iemand minder ging werken. Ik ben toen naar mijn stagebegeleider gegaan, tevens ook leider van het laboratorium. Ik heb toen eerlijk gezegd dat ik iets had opgevangen over een personeelstekort, en dat ik het erg naar mijn zin had op het lab, leuke  sfeer, leuke collega's  en het werk is leuk om te doen. En dat ik echt heel graag nog een tijdje zou willen blijven na mijn stage. Ook heb ik gezegd, dat ik na het behalen van mijn diploma niet verder ging studeren en dus op zoek naar werk was. Daarbij maakte het mij niet echt uit voor hoeveel uur of hoeveel dagen ik in de week aan het werk kon. Parttime wou ik juist wel !

Een tijdje later, bijna aan het einde van mij stage, kwam een collega naar mij toe en zei dat ik bij mijn begeleider moest komen. Toen kreeg ik te horen dat ik mocht blijven. Voor 3 dagen in de week.
Ik had dus werk !!

 

Aangemaakt: 21-2-2006, Laatste bewerking: 21-2-2006