black ghd ghd rare chi nano flat iron ghd black chi hair straightener ghd straighteners chi pink flat inron chi ceramic flat iron ghd balck mk4 chi nano
Laboratoriumtechniek - 314 Artikel(en)
Laboratoriumtechniek Login Keuzedelen: mijn voorkeur is:
Wiskunde
Wis/natuurkunde
Ondernemerschap
Duits
Polymeerchemie

Toon lijst

Powered by IntraJava

Rekenlessen
 

Dat rekenen lastig is blijkt uit de videoclip van Draadstaal over Rekenen in de Zorg. Het is een leuke opdracht voor leerlingen om iets vergelijkbaars te maken. http://www.youtube.com/results?search_query=rekenen&aq=f

Leuke video om een lessenserie te beginnen: Nature by numberd

Nature by Numbers - YouTubeNature by Numbers. - YouTube  Apr 1, 2010 ...
Life is numbers, everything in nature is numbers. Math is the universal language.

Diverse voorbeelden op
www.herbies.nl  Klik hier... www.herbies.nl/default.asp?ID=499

Rekenen oefenen met rekenoefeningen voor alle bewerkingen, op elk niveau
Jetzt auch auf Deutsch
123rechnen.de!

Uitleg en oefeningen Worteltrekken, Breuken Oefenen en Tafels Oefenen

 • Rekenen oefenen met rekenlessen.nl

  Dit is de startpagina van de website
  online rekenles? rekenlessen.nl!.
  Op deze site kun je rekenen oefenen.
  Deze site bevat allerlei rekenoefeningen.
  Alle onderdelen van het rekenen komen hier aan bod.
  De website wordt voortdurend uitgebreid.

  Een goed begin is goed leren Optellen

www.rekenlessen.nl bevat veel rekenoefeningen. Hier kun je naar hartelust rekenen oefenen. Kaal, zonder opsmuk, zodat alle aandacht naar het rekenen zelf kan gaan. Naast de rekenoefeningen bevat de site eenvoudige uitleg over de verschillende onderdelen van het rekenen.

De website www.rekenlessen.nl mag gratis gebruikt worden. Een link naar www.rekenlessen.nl wordt op prijs gesteld.

Rekenen is een van de basisvaardigheden. Je leert optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen. De belangrijkste zaken die je aan het eind van de basisschool op reken gebied moet kennen en kunnen vind je hier. Je kunt hier eenvoudig je rekenvaardigheid oefenen.

Deze rekenoefeningen zijn geschikt voor leerlingen van de basisschool, voor oefenen voor de pabo rekentoets, voor leerkrachten die hun rekenvaardigheid willen trainen, of voor volwassenen die hun rekenvaardigheid opnieuw willen oefenen.

www.rekenlessen.nl wordt (o.a.) vermeld op gratiscursus.net, en wiskunde.startpagina.nl.

Voor vragen of opmerkingen kun je terecht bij de maker van rekenlessen.nl:
Luc Ambagts
Hovenierstraat 34
7419 CE Deventer

links

Herman van Wezel is een geweldige promotor van de rekenoefeningen op rekenlessen.nl. Deze boekhouder uit Apeldoorn schrijft over het rekenen oefenen het volgende: 'Het is een verademing om de rekenoefeningen op rekenlessen.nl te doen. Reken wordt zo vaak zogenaamd 'leuk' gemaakt dat je door de vissen en bussen die over het scherm vliegen de eigenlijke opgaven niet meer ziet. Je bent dan meer bezig met de plaatjes en de filmpjes over rekenen dan met het rekenen zelf.

Rekenen is bij uitstek een abstracte aangelegenheid. Daarom is het zo fijn dat rekenlessen.nl zich tot de rekenopgaven zelf beperkt. Zowel bij het gemakkelijke optellen of vermenigvuldigen en deelsommen maken als bij de hogere getallen en moeilijkere opgaven zoals het worteltrekken. Dat de nadruk ligt op uit het hoofd rekenen vormt een geweldige uitdaging. Dank zij het regelmatig doen van rekenoefeningen op rekenlessen.nl kan ik inmiddels uit het hoofd veel grotere vermenigvuldigingen snel maken. 15x16=240 is ineens een makkie geworden.

De onderverdeling in opgaven, uitleg en ovezichten is superhandig. Daarmee vind je snel beknopte en begrijpelijke uitleg over rekenoefeningen die je nog niet goed snapt.

Rekenlessen.nl is heel volledig. De uitgebreide uitleg over breuken oefenen met op elk niveau nieuwe breuksommen is geweldig knap in elkaar gezet. Dat je bij de antwoorden de hele afleiding van de breuksom te zien krijgt is behalve een controle ook een goede uitleg van het vaak lastige rekenen met breuken '

Aangemaakt: 18-12-2012, Laatste bewerking: 18-12-2012