black ghd ghd rare chi nano flat iron ghd black chi hair straightener ghd straighteners chi pink flat inron chi ceramic flat iron ghd balck mk4 chi nano
Laboratoriumtechniek - 314 Artikel(en)
Laboratoriumtechniek Login Keuzedelen: mijn voorkeur is:
Wiskunde
Wis/natuurkunde
Ondernemerschap
Duits
Polymeerchemie

Toon lijst

Powered by IntraJava

Simulatie programma’s
 
 
Natuurkunde meten aflezen, afronden
en nog veel meer lesbieven over handige zaken binnen NASK. Gebruik van buret en maatglaswerk wordt met BASLab gedemonstreerd met videofragmenten. Microscopie gaat dieper in op licht, kleuren en je kuntzelfs diverse typen microscopen op internet simuleren.
 
Demonstratie-software Crocodile-clips  nu ook in het Nederlands
 

Crocodile Physics
Crocodile Physics is een uiterst modern simulatieprogramma, geschikt voor het middelbaar en voortgezet onderwijs. Het gebruikt alle beschikbare simulatiekracht en opent een virtueel experimenteerlab zonder de problemen van slechte verbindingen en defecte componenten. Daarmee krijgen uw leerlingen een beter begrip en gevoel voor natuurwetenschappen.
Crocodile Physics behandelt een groot deel van de elektriciteit, optiek, mechanica en geluidsleer en dekt daarmee een groot deel van de natuurkunde af. Het is nu ook mogelijk om zelf elektronische leerboeken te maken, waardoor er een uitdagende interactieve leeromgeving ontstaat.

Met deze demoversie, kunt u 2 uur lang gebruik maken van de volledig werkende versie van Crocodille Physics. Na deze 2 uur heeft u nog een demo-versie uitvoering over met beperkte mogelijkheden. 

Downloaden Crocodile Physics demo

 

 

 

 

 

Crocodile Technics
Crocodile Technics is vooral gebaseerd op het bekende programma Crocodile Clips. Het geeft u de mogelijkheid om met plaatje of symbolen allerlei schakelingen uit de elektriciteitsleer en de elektronica te maken. Het verbinden geschiedt simpel met de muis waarna zal blijken of de schakeling juist is.
Elk experiment kan van tekst en vragen worden voorzien en opgeslagen.

Crocodile Technics is nog niet leverbaar. U kunt hier 'Crocodile Clips' als demo downloaden.
Downloaden Crocodile Clips demo

 

 

Electra
Aangemaakt: 4-5-2002, Laatste bewerking: 10-12-2005

  Maak zelf een zonnecel. ( 4-5-2002 )
Solar Energy
 
  Natuurkunde proeven ( 14-4-2002 )
op de computer